HANANA GROUP SDN. BHD.

Pakej 2022

Kenapa anda harus memilih Hanana Group Sdn. Bhd sebagai Perunding Majlis anda ?

pakej-perkahwinan-lengkap-wedrings-170

1. PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP 2020/2021

Pakej perkahwinan lengkap 2020/2021  kami menyediakan semua keperluan pengantin dari Dewan Perkahwinan, Katering, Pelamin, Butik Pengantin dan harga pakej perkahwinan dan katering yang kami tawarkan juga amat berpatutan memandangkan kami menyediakan kesemua keperluan pengantin secara terus.

ONE STOP CENTRE for Wedding Package!!

2. PAKEJ KATERING

Pakej perkahwinan lengkap kami turut menyediakan perkhidmatan Katering makanan yang terbaik dan sedap. INSYAALLAH, ini bukan janji,tapi PASTI!! Rata rata semua pelanggan kami memuji makanan yang disediakan pasukan katering kami terutamanya DAGING MASAK HITAM yang di masak bersama sama rempah yang di adun khas mengikut resepi turun temurun, NASI BRIYANI yang menggunakan beras PUSA CREAM 1121 yang panjang dan gebu serta di masak menggunakan kaedah kukus bagi memastikan rasa yang terbaik. Kami juga menyediakan sesi FOOD TASTING supaya anda yakin dan pasti dengan perkhidmatan katering kami.

3. KUALITI

Dekorasi pengantin dan kualiti makanan amat kami utamakan. Jangan terpedaya dengan tawaran harga yang rendah, dimana kita tidak pasti dengan kualiti makanan dan dekorasi pelamin dan majlis persandingan serta perhiasan persandingan yang diberikan. Your satisfaction is what we strive for!! Kualiti masakan, keceriaan dan dekorasi pelamin, andaman pengantin dan keseluruhan majlis perkahwinan yang kami uruskan mestilah pada tahap kualiti tertinggi bagi memenuhi permintaan pengantin dan keluarga. Testimoni pelanggan kami menjadi sandaran dan bukti tahap kualiti dan komitment yang kami berikan bagi menjayakan mana-mana pakej perkahwinan.
pakej-perkahwinan-lengkap-staff-2019-2020-2021

4. KOMITMEN

Setiap pakej perkahwinan akan diuruskan oleh staff HANANA GROUP SDN BHD yang dikhususkan untuk memastikan semua persiapan majlis perkahwinan berjalan lancar. Event Manager kami akan sentiasa bersama anda dari mula sehingga majlis berakhir. Pihak pengurusan syarikat juga sentiasa memantau dan memastikan semua aspek persiapan majlis perkahwinan akan berjalan dengan lancar. Kami amat mengutamakan perkhidmatan yang professional dan mengikut keperluan yang telah dipersetujui dengan wakil pengantin atau mempelai.
KEPUASAN HATI PELANGGAN ADALAH KEUTAMAAN KAMI !
pakej-perkahwinan-lengkap-dewan-kahwin

5. DEWAN PERKAHWINAN

Apa sahaja keperluan anda untuk mengadakan majlis perkahwinan, semuanya lengkap dan menarik di HANANA GROUP. Terkini kami menyediakan dewan yang berkonsepkan ‘garden wedding‘ di Lugar de La Boda@Puchong. Selain itu Mini Hall Turut di sediakan Dirgahayu Putrajaya. Anda tidak perlu pergi banyak tempat untuk menguruskan majlis anda hanya SATU TEMPAT SAHAJA, di HANANA GROUP semuanya ada dan disediakan!

6. MENEPATI MASA

Kami sangat komited dengan masa yang telah ditetapkan bagi setiap majlis perkahwinan. Setiap pakej perkahwinan akan diuruskan mengikut masa dan aturcara yang dipersetujui bersama wakil pengantin atau mempelai. Setiap majlis perkahwinan amat kami utamakan dan pakej perkahwinan kami sentiasa mengambilkira keperluan pelanggan kami.
HGSB

We’re Wedding Professional Organizer

Welcome To

HananaGroup Website

Memberi rundingan yang terbaik untuk pelanggan serta memberi cadangan dan khidmat perkahwinan serta meningkatkan sistem pengurusan efektif dan berkualiti bagi menepati kehendak dan kepuasan pelanggan. Sentiasa berdaya saing dan cekap serta komited untuk peningkatan mutu perkhidmatan yang berterusan, layanan yang ekslusif, cekap dan mahir.